Thursday, November 17, 2011

Jobfair BN Youth 2011

Kepada sesiapa yang baru habis belajar, yang akan habis belajar, yang masih belum dapat kerja, yang tengah tanam anggur, yang dah ada kerja tapi nak tukar kerja sebab gaji sikit, kompeni lama takde Overtime, boring keje shift, bini marah balik lewat, kerja takde cuti, Bos macam tuuutttt......Boleh la datang ke PWTC mulai esok sampai hari ahad.

Saya pula sebagai 'PEMUDA' Barisan Nasional juga akan hadir mana lah tahu kalau-kalau ada jawatan sebagai menteri yang boleh di isi kalau BN menang pilihanraya nanti. Jangan lupa untuk Undi saya sebab kalau saya menang, semua rakyat akan bekerja untuk saya. Gaji minimum RM2 K seorang. Damn, tabur janji macam orang politik.


Haji Najib akan merasmikan majlis ini pada esok hari pukul 5 petang.

Antara senarai jawatan yang ada. Chef ? Baik join Master Chef Malaysia

Antara Syarikat yang terlibat termasuk Secret Recipe & KFC

Untuk maklumat lanjut, sila klik (BN Youth Job Fair Event)

note : Sikit-sikit jobfair tapi apa salahnya kalau nak cuba. Pakai elok-elok sikit mana tahu ada direct interview dekat situ.

2 comments:

BisMi Aishah said...

alorrrr benda nie..
job fair laa apa laa...
mcm aktiviti tahunan je..
bukan btl2 nak panggil pun org dtg keje..

Muhammad Fadhli said...

betul..sangat sokong