Monday, July 27, 2009

Maaf Terbuka

Hari ni masih lagi sampai awal di klcc..xpaham btol..nape dalam 2 ari ni mesti sampai terlalu awal..selalu nyer dekat pukol 10am baru sampai..ni blom kol 9 da terpacak kat cni..buang tebiat kot...isk2...tapi cmne pun ade hikmah...sampai2 jer blom kol 9 mmg da ade problem menanti..lepas satu problem setel...tambah lagi satu...sampai la ke tghari tadi..ni pun baru naik lunch...turun jap jer beli roti trus naik..takut ade problem lagi...slalu nyer mcm tu la...kalo sehari dr pg ade problem..akan berlarutan sampai ke ptg...kalo masuk2 xde problem...mmg melanguk la sampai ke ptg jugak...hehe

malam ni...masih perlu bekerje lagi...masuk pukul 12 plak...oh ye...kepade blogger2 dan pembace setia...mintak maaf untuk 2 entri yg sebelum ni kerana bahase2 kesat dan tidak elok dibace...dan atas nasihat beberape org rakan...aku mintak maaf jugak kepade sape2 yg terase (aku masih x mention sape2)..maybe sbb rase tertekan..presure atau ape2 jer...buatkan aku luah dan kuarkan kate2 yg x elok kt cni...ari ni da cool skit...bese la...aku marah pun kejap jer...nak cepat lupekan sume...org kate aku ni short term memory...cepat lupe...lgpun bnyk bende nak fikir...

harap2 lepas ni boleh kawal kemarahan sebaik mungkin...untung ade blog ni untuk lepaskan marah...kalo x..pasti pertempuran darah berlaku...ceh...macam betul jer...sume nih x mungkin berlaku sebab aku ni kan jenis cepat x sampai hati...even musuh atau org yg aku xsuke sakit pun...aku x nak tgk...ape lagi member2 sndiri....jadi...sebab lembut hati..aku pun mohon maaf secara terbuka di dalam blog ini...terutama kepada yg terase...yer la..aku sound pun dalam blog...maaf pun dalam blog gak..bleh eh...xbleh pun xpe....nak wat cmner...

4 comments:

Saed Ramadhan said...

g-bum set it on ur mind and heart "I Love My JOb" hehe baru kita rasa heppi bekerja..

Muhammad Fadhli said...

ya2...i love my job very2 much...mcm haram...

TashadeNatasha said...

melanguk tu ape?
hahhhhhhhhhhh!

mcm org tongong je.

Muhammad Fadhli said...

cilakak...lebih kurang tongong la..