Saturday, July 23, 2011

Hina Lagu Negaraku.. Wadehel..

Walaupun aku tak berapa suka sangat dengan pentadbiran kerajaan dibawah pimpinan Najib yang ada sekarang ini (opss, terlalu berterus terang), tapi takde lah aku updated status facebook macam budak gampang tak sekolah ni. Ape kurang ajar sangat tak tahu lah. nak mati agak nya. Kau lahir kat oversea ke ? ?. Balik negara kau la. Jangan menyemak dekat sini. Jangan makan hasil bumi Malaysia. Kau memang makan taik..

Biodata Budak Bebal Bangang Nak Mampos.
Nama : Mohd Farizal (F**K)
Universiti : Universiti Malaysia Terengganu (makan duit PTPTN weii)
Makanan/Minuman Kegemaran : Makan Taik
Hobi : Mengeluarkan air mani dengan sendiri (melancap)
Target : Mati
Next target : Neraka jahanam


note : semangat sayangkan tanah air masih ada dalam diri ini.Jumpa budak ni memang nak kene Ong Kim Swee Bak dengan aku.

2 comments:

Ku Azhar said...

kurang ajar seh!

Alkisah said...

budak serupa benayoun juga.. bebal..