Sunday, October 30, 2011

Paranormal Activity 3

Dengar tajuk cerita, macam biasa-biasa. Ape kejadah tengok cerita paranormal. Tak normal ker tengok cerita paranormal. Baru balik tengok cerita ni. Jantung berdegup kencang lagi, kepala masih berdenyut-denyut.

Tapi memang cerita ini, lebih baik jangan tengok kalau lemah semangat. Siapa ada sakit jantung, time tu jugak boleh jalan. Siapa pregnant, konpem terberanak. Tahap terkejut dan suspen cerita lagi hebat dari cerita hantu. No wonder la kat US cerita ni paling top. Dekat US baru seminggu dah capai $56M. Real Steel pun kalah.

Real Steel pun No 2


Trailer Paranormal Activity 3

note : Orang kata kene tengok Paranormal Activity 1 & 2 baru paham..kene download la macam ni.

3 comments:

Alkisah said...

ada macam penunggu istana tak? woha

bukan retis said...

da tgk..agakla semput cite ni.hohoh

Muhammad Fadhli said...

Ed : lagi seram..hoho

bukan retis : jangan heart attack..hehe