Saturday, November 12, 2011

Hadiah Birthday

2 hari lepas dapat email dari nuffnang, ingat nak bagi duit RM 1 juta. Rupanya nak bagi hadiah hari jadi. Walaupun lewat 8 hari tapi ingat jugak dieorang dekat aku. kehkehkeh

Aku dapat hadiah birthday. Korang ade ??

Nak jugak ker ?? Pergi update blog cepat lepas tu register dengan nuffnang. Tak kene bayar pun. Tunggu sampai turn birthday korang pulak. Itupun kalau ada, sebab :

"The TGV Birthday Surprise for Nuffnangers is open to all Glitterati Nuffnangers residing in the Klang Valley. Every month, 250 Glitterati Nuffnangers will be randomly chosen to receive FOUR (4) complimentary tickets to ANY movie* in ANY TGV outlet nationwide!"


Kalau tak percaya, boleh klik sini.

Walau apapun, terima kasih daun keladi untuk Nuffnang & TGV. Tahun depan jangan lupa randomly choose saya lagi yer. I Lap U lah Nuffnang + TGV.

note : cerita apa best...?? The adventure of TinTin macam boleh layan ni..

3 comments:

Eyda Dania said...

wow..ade erk..!!..excitednye nk tnggu birthdy eyda t..bln 8..haha

Alkisah said...

fakap.. apsal aku tak dapat..

Muhammad Fadhli said...

Eyda : sabar..InsyaAllah dapat la nanti

Ed : takpe boleh cuba lagi tahun depan..