Sunday, April 26, 2009

Talk 4 New Student

aku adalah bekas student Kolej Polytech Mara (KPTM) Alor Setar...dulu Akademi Infotech Mara (AIM)...bukan anugerah industri muzik...ehehe...dulu kalo ble balik kampung...orang slalu tanye...xkesah la sdare mare ke...org kampung ker...dieorg tanye...blaja kat ner skrg...aku pun jawab la akademi infotech mara...cam haram dieorg xtau pun...dieorg ngat uitm...kadang2 mals nak jawab...aku cakap jer blaja kat kedah...pas2 mesti ngat kat uum...tapi aku xkesah pun...heehe..tapi skrg kalo cakap kptm...ramai gak la org tau...kire da glamer skit la dr dulu...tu la bezanyer....hehe

nape aku nak cter sgt pasal KPTM nih...bukan ape..td duk chat ngan madam akmar..dulu 2panggil miss jer...sbb xkawin lg...skrg da kawin...die mintak aku bg 1 talk tuk budak2 intake baru pasal kerjaya dalam bidang IT bulan 6 ni...haha...die kate nak cari X-student yang keje hebat2 mcm aku...rase cm klaka pun ade...hebat sgt ker aku nih...berjaya sgt ker aku ni...aku juz cakap nnt aku konpemkan la n tolong cari orang lagi...die mintak tlg sgt2...kire bg talk cm nak bg semangat la kat adik2 walaupun abg2 nih cm hampeh jer time dulu2 kale...blaja tah kemane...men2 jer...tp ble madam akmar jemput tu...tu kire mcm 1 penghargaan jugak buat aku...sian jugak kalo x tolong coz die mmg baik sgt dgn aku dulu..hmm...pening2....pasni aku ngat nak jd penceramah jemputan jer la...senang hidup..cakap2 jer duit masuk...tgk la sheikh muzaffar...da jd jutawan...hehe

5 comments:

Fikri: Kacaknya! said...

Wah, penceramah bebas!

TashadeNatasha said...

wah gempak lah lu!
hebat lah lu!
gua nak join la talk lu tu!
gua pun ex-pusat tusyen tu!
ingat lu sorg je ke?

Muhammad Fadhli said...

Fikri: Kacaknya -> penceramah x brape nk bebas...hehe

TashadeNatasha -> cm haram...lu nk join..lu bayar...hehe

Saed Ramadhan said...

nak banding ngan dr sheikh memang tak ar wei.. dia p bulan.. hg paling tinggi dok opis al-jazeera kat klcc tue je.. apa2 pun good luck.. tunjukkan jalan yang benar dan suluh kan cahaya supaya mereka menuju ke puncak menara KLCC.. hehehe..

Muhammad Fadhli said...

wei..ala setakat bulan...org pompuan len ramai lg tiap2 bulan datang bulan..haha