Friday, June 12, 2009

Metro TV dari Indonesia..

Same mcm semalam...client dr Metro TV dtg lagi tuk shoot news dalam studio opis...aku duk menyebuk jer tlg2 skit mane yg boleh..sume berjalan dgn lancar tapi cume sedikit masalah jer ble pihak Metro TV dr Indonesia xde call IFB..tapi dieorg mmg cekap gler..gne handphone bleh jalan...inilah skit2 gambar yang aku saje2 suke suki capture tuk korang sume tgk...yer la..nnt aku tulis bnyk2 pun bosan...tgk gambar jer la...layan skit...

Timothy Marbun - wakil dari Metro TV Indonesia

ape yang die ckap...ntah la...kantoi view tipu...

Dari bilik MCR..tgh live...view KLCC mmg real...

gler cantik background malam KLCC blkg tuh...haha

da masuk TV da nih...Metro TV..Kes Manohara..

Da abes da pun...bleh balik Indonesia da mamat nih...

p/s : nanti kalo ade sape2 yang top2 dtg studio opis aku..cm cristiano ronaldo ker..kaka ker..aku upload lg gambar bnyk2...maybe SAF (Alex Ferguson - Coach Man U) dtg opis aku kot time Man U dtg Malaysia July nnt...sbb ramai fan Man U kat opis nih...hahaha

2 comments:

TashadeNatasha said...

mamat indon tu mcm muka lu. hehe

Muhammad Fadhli said...

sbnrnyer wa la tuh..cover jer ckap org len..nnt glemer sgt..hakhakhak