Friday, August 28, 2009

Bad Mood

Smlm da masuk gaji...alhamdulillah..syukur..trus kuar duit bg rizal..buat bayar duit rumah...setelkan dulu mane yg penting...duit kete..kredit kad..bil tepon..bil itu..bil ini...tgl la x seberape..kalo nak menyimpan tu mmg agak payah skit...

pagi tadi lak..dapat slip gaji...dalam hati...sakit..tuhan jer yg tau...nak maki2...bulan puase...kalo xnak lepas..hati sakit...sabar jer dulu...da setahun keje...ops...setahun lebih...basic salary masih x naik2 seperti yg dijanjikan oleh HR...janji lepas 6 bulan keje...tapi ni da 13 bulan...dasar lidah bercabang btol....

mood nak bekerje trus hilang...trus pkir nak brenti n tukar keje...tapi kewarasan menguasai diri...pkir masak2 dulu...jgn silap langkah...xnak la kejadian yg sama berlaku lagi kalo tuka2 keje skrg...lepak la dulu...ade chance baik..blah la...tapi mood keje masih xde....baik balik umah tdo..

sblom balik umah tuk smyg jumaat...jumpe senior aku dulu..cakap malas nak dtg da ptg nih...juz tolong cover...kalo ade pape...call jerk..5 min aku sampai....pas jumaat aku pun tdo...bez2...cume..masalah tetap x setel..hati tetap sakit..huhu.

note : rase macam nak lempang orang pon ade ari nih...

2 comments:

fndrocka said...

bykan lah menyimpan..walaupun susah.meniaga kuih raya pun oraitt

TashadeNatasha said...

sabar la gbum.
ada simpan duit sikit tak untuk banje gua ice cream? hehe

p lah cr keje lain. tak best buat bnda yg kita rasa sakit hati ni.