Monday, August 24, 2009

Santai II

jangkaan aku tepat...kene balik lewat..senior aku dtg pasang 1 device kat bilik server...keje bahagian broadcasting nih...biase la...nak wat ape2..kene tunggu off air...da abes sume news live...baru leh wat keje...xkan aku nak blah...hmm...stay jer la...ade hikmah kot..bese la..sume yg barlaku tu kite kene pikir positif...so..xjadi la aku nak mengamuk n bakar KLCC....

ktorg start pasang device tu n wat testing dalam pukul 6...ble sume da ok...ade uplink smpi 6stgh...da abes uplink...kene la pulak kemas elok2 device yg pasang tadi dalam rak server...ble da dekat nak berbuka..aku g pantry...niat nak berbuka ngan air kosong jer...ade la akak tu suh amek makanan..ade lebih tadi...company ni mmg sediakan makanan berbuka tiap2 tahun tuk staff..so aku pun amek kuih..nasi makan jap2 lagi pas abes keje...

pas abes makan sume2...senior aku plak blanje rokok sekotak...baru niat bulan ramadhan ni nak berhenti merokok...tapi da rezeki...isk2...nak wat cmne..terawih malam ni burn lagi..keje punye pasal...


note : alhamdulillah....rezeki...sape tau..arini makan free...save duit blanje...hehe

1 comment: