Sunday, August 16, 2009

Nasi Lemak Antarabangsa

nasi lemak antarabangsa Kg Baru

da dekat 4 tahun aku duduk kg baru...tapi bleh kire dgn jari kaki belah kiri...bape kali aku dtg makan nasi lemak antarabangsa nih...dtg makan 2 3 kali pon sbb ade org nak blanje...bukan aku nak kate xsedap..nak kate sedap sgt pun x jugak..tapi biase2 jer....

heran bin ajaib btol lak aku rase...dulu2 kalo jalan2 area kg baru..jumpe sesape sesat..mesti dieorg tanye

"dik, nasi lemak antarabangsa tu kat mana.??" "nak ikut jalan mane.??"

dah tu plak..tiap2 ari penuh jer kedai..siap double parking lagi..mane x menyirap kalo jalan kg baru jem...especially malam minggu...
ramai jer org aku tgk...mane2 mangkuk hayun mabuk2 balik clubbing...sblom balik umah..pekene nasik lemak dulu.....

mcm da xde tempat lain nak lepak..ade la 2 3 org pernah aku tgk tumbang kat jalan...xkan makan nasi lemak jer bleh smpi mabuk kot...sape mkn nasi lemak mabuk...meh sini aku terajang die punyer buku lali....

tadi balik keje..aku ngat nak basuh kete..tapi ed ajak makan..lapa kot penat main paintball ari nih...lgpun ari mcm nak ujan...xjd la basuh kete...ed kate nak blanje nasi lemak antarabangsa..ape mimpi die nak makan kat situ..aku pun xtau....aku pun on jer..da org nak blanje...hehe...

lepas nih sape2 teringin@mengidam nak makan nasi lemak antarabangsa...pas2 ade rase mcm nak blanje aku makan..jgn lupe kontek aku...aku follow jer...yg penting ditanggung beres...huhu..

note : ingat nak bukak nasi lemak antaraplanet..ajak alien2 mkan skali...

7 comments:

Saed Ramadhan said...

menarik ghak idea ko.. nanti ar buat lauk pelik2 skit, nasi lemak lauk hati kerang, mata lembu dan punggung ayam goreng. pastu air sure ala2 slurpy je.. macam2 kaler dan perisa.. menarik2..

Muhammad Fadhli said...

kalo ide ni jadik..ko 1st share partner aku..

salasiah ammar said...

tempat nasi lemak antarabangsa kat kg baru tu cam kotor cikit kan....ermmmm pnh skali jerk mkn kat citu...

klu ko nak wat kdai, make sure tempat tu bersih tau...huhuhuhu

Muhammad Fadhli said...

huhu..mmg agak kotor tp dieorg ade bukak branch yg standard nyer kat ampg park..pas2 ade la tmpt2 len..aku pun x ingat..tgk la web dieorg..

aku kalo bukak kedai makan mesti tahap 10 bintang nyer..hehe

Salasiah Ammar said...

hahahah....aku tau yg branch kat danau kota jerk....better la dr kg baru...uhuhuhuh

10 bintang ke?? sebab ko nak ajak alien mkn kan??? hahhahaha

TashadeNatasha said...

gua ada mkn dulu skali ngan kakak gua. semua ckp tak sedap.
gua pun ckp xsedap. hehhe

Muhammad Fadhli said...

sal : branch die gler..tax 10% tak slh aku..ari2 makan 3 org rm40..jahanam..ajak alien..marketing kene mantap..hehe

tasha : bese la beb..tp gua xnk kutuk lebih2..sebab gua sume bende makan..sedap makan bnyk..xsedap makan skit..