Thursday, July 28, 2011

Oh Gaji


Sejak dari pagi semalam aku duduk depan cimbclicks. Sampai la ke sekarang ni masih lagi setia. Ape kejadah gaji tak masuk-masuk lagi. Selalu sebelum-sebelum ni gaji masuk 27. Ni dah 28 haribulan encik Admin.

Actually bank lain dah masuk pagi tadi tapi cimb jer sangkut. Bikin gua panas. Kalo tak masuk malam ni paling awal esok pagi. Dah la tengah kering ni Cimb memang agak slow sikit bab convert duit ni. Yer la company aku tak salah guna akaun HSBC, aku pulak CIMB. Tapi Maybank or Hong Leong boleh jer masuk awal..


note : tak sabar nak pergi berperang...Harimau lawan Singa

2 comments:

Fikri Rais said...

aku penah kena kes camni.. 2 ari lambat dr biasa.. bank lain dh clear.. CIMB lak sangkut... terpaksa la korek mana yang ada dl...

Muhammad Fadhli said...

itu la..slow CIMB ni..China India Melayu Berhad Bank..hehe