Friday, October 28, 2011

Laman Rasmi FAM di GODAM

Sebelum ni kecoh yang Wisma FAM kat Kelana Jaya kena simbah cat merah macam ala-ala ahlong bukit beruntung. 
 
Plastik merah atas bumbung ada cat merah, kalau aku, baling dengan tin-tin cat sekali.

Lepas tu sekarang laman web rasmi FAM di godam atau omputih panggil hacked. Logo FAM ditambah gambar oink oink dan lambang duit melambangkan FAM nak menge'pau' duit peminat bolasepak Malaysia. Ini semua gara-gara tiket final dinaikkan kepada RM50. 

FAM dah tak ada duit sangat kot nak bayar hutang Ahlong. Dah la pinjam Ahlong tak bayar sampai kene simbah cat merah, naikkan harga tiket lepas tu website kene hack. Kesian. Macam mana bolasepak malaysia nak maju. Peminat baru jer minat nak turun stadium layan Bola malaysia, FAM dah nak cari untung. Kalo stadium + padang  world class standard ditambah cara permainan yang menarik, takde la penyokong nak bising sangat

Laman web FAM yang dah di godam.

Ada lagi yang ditulis dan disampaikan oleh pengodam-pengodam tersebut seperti dibawh ini-
“So hang ckp ni negara demokrasi eh? So kami tak puas kami godam ja.. Don`t blame us shithead u ask for it dlm suratkhabar ni. Penyokong bebas buat apex2 je”
“Wahai FAM si kapitalis anjink!! Anda sentuh jiwa, kami hancurkan poket anda. Kami mampu buat lebih lagi daripada ini. Kami mahu ranking naik dan harga tiket turun, bukan ranking turun tapi harga tiket naik. Rakyat terseksa dengan ideologi rm 50 anda. Alasan tak masuk akal. Anda jangan fikir rakyat bodoh. 100 tahun baru boleh bolasepak Malaysia maju yer!!! cakap pakai bontot ke wahai FAM….. Pegi mampos la FAM!!!”

note : jangan salahkan peminat bolasepak Malaysia bila mereka lebih gemarkan perlawanan Liga luar seperti EPL, Spanish or Serie A. Mutu permainan jauh berbeza.

6 comments:

apodahjadi said...

dalam berita TV 1 malam tadi, menteri belia dan sukan cakap FAM mendapat persetujuan kedua2 persatuan negeri maasing2...last2 persatuan n.9 menafikannya...ha kan dah malu

fika79 said...

Tp pk dr positif la..adatla kn dah ada kemajuan skit nk cas harga..penyanyi pun awal2 murah..bila dah terkenal skit(kdg bukan bagus sgt pun) tp dah letak harga..tp xpatutla akk rs dok nk tulis camtu bgi..org mesia skrg dah mcm samseng la pulak..nk complain ke boikot no hal la kn..ni cam melampau lak..huhuhu

BeaN MorENo said...

sekarang orang tak puas hati je godam...maju Malaysia

naiemah_ramli said...

sabo je la pminat.. T_T

Alkisah said...

i think orang sekarang dah pandai fikir dan pilih yang mana baik dan yang mana buruk.

banyak faktor orang marah dengan kenaikan harga tiket disebabkan kualiti game, padang dsbnya tak berbaloi dengan harga tiket.

godam bukan cara terbaik untuk protes.

tapi tengok bola kat astro chanel nadi arena or tv1 adalah cara pintar untuk protes.

:D

KHAIRUL AMRAN said...

Tanda protes terbaik setakat ni. Godam.. tapi FAM kata.. Ada aku kesah?