Sunday, October 30, 2011

Negeri Sembilan Juara Piala Malaysia 2011

Juara Piala Malaysia kali Ke-3

Apa yang nak di ceritakan lagi. Bola itu bulat. Adat permainan ada menang, ada kalah dan tiada seri di perlawanan akhir. Yang pasti, bagi pihak yang kalah, tahun depan cuba lagi dan jangan berputus asa.

Pada Goal keeper Terengganu, rilek-rilek sudah. Biasa la tu buat kesilapan bodoh tahap dewa. Ramai lagi keeper yang ada nama pun buat benda bodoh contohnya keeper England (Green, Carson), keeper Arsenal(Almunia), dan ramai lagi. Apa ada hal. Cuma jangan ulangi kesilapan yang sama.

Penjaring gol tunggal Terengganu dari Ashari pada min ke-59. Gol penyamaan skuad rusa datang pada minit-80 disebabkan kesilapan (over confident) Sharbinee Allawee dan 6 minit lepas tu, Hai-O membuatkan penyu-penyu terus pupus dari muka bumi. Isk..Isk..Isk..

Penyokong Terengganu yang balik ganu, esok jangan tak bangun pergi kerja. Tiada cuti tambahan untuk anda. Kehkehkeh....




Full Highlight untuk game dan gol


Kesilapan kecil boleh membawa padah


Jaringan Kemenangan Hai-O. Memang power.

note : Tengok 2nd half je sebab sibuk tengok John Terry jatuh dekat Stamford Bridge..macam 'g-ampang'

6 comments:

Eyda Dania said...

eyda tgk gk perlawanan bola tdi..yeahhaaa!!..n9 menang...haha..=)

Muhammad Fadhli said...

wah..sukanya n9 menang..

Niza Romli said...

den nok ucap tahniah kek org nogori..caiyok3

Fieco said...

peteh ganu peteh 2012 plop ;)

Syairani Tarmizi said...

Hobin jang hobin :)

Jasman said...

n9 juara...huhu