Thursday, December 29, 2011

Ombak Rindu @ Youtube



Orang kata filem ni dapat kutipan berapa juta aku pun tak tahu. Tapi sekarang dah ada dekat youtube. Full movie pulak tu. 2 jam layan youtube. Tapi jangan bising la kalau gambar tak lawa, gambar sangkut (bergantung pada kelajuan internet masing) atau apa-apa jer la komplen.

Aku dah tengok dekat wayang cerita ni dengan wife aku. Wife siap nangis bengkak-bengkak mata. Lepas ni jangan kata aku tak support filem melayu pulak bila aku letak movie ni dekat blog. haishh. Tak habis-habis nak komplen.

note : Astro 1st lagi tak support cerita Melayu. Awal lagi dah keluar TV.

2 comments:

Alkisah said...

astro 1st salah satu income cerita melayu ghak bro.. cerita yang masuk astro 1st kena salur duit ke penerbit.. itu gunanya bayar rm15 tgk dalam masa 2hari di astro 1st.

Muhammad Fadhli said...

kalau macamt tu..cerita melayu tak yah keluar wayang la....keluar kat astro...ataupun..tak yah wujudkanm wayang terus..boleh ker..?