Tuesday, March 13, 2012

Free Astro (Njoi)

Astro melancarkan astro free iaitu tiada bayaran bulanan tapi tengok channel pun tak berapa nak selera...Tengok la sendiri...paling best pun rasanya TV2. hampeh..kalo TV3 syok jugee.....

Installation fee pun still kene bayar. Mane ade free sangat. Still berbayar untuk installation. Tapi kalau tak bayar, konpem astro bankrap nak kene bagi dish free, decoder free, cable free. Semua free. So installation still kene bayar. Tiada yang free sangat.Masuk toilet pun kene bayar.


Sapa yang nak boleh la register dekat sini

note : buat untuk 2nd tv boleh la..

2 comments:

Salasiah Ammar said...

G-Bum, mana ada benda dlm dunia ni free...kan? kan? pape pun mesti ada hidden fee jugak..;p

Muhammad Fadhli said...

mmg takde yg free..semua kene bayar..hehe