Friday, March 09, 2012

Amir UKAYS zaman kanak-kanak ?




First time tengok video ni, gelak gulin-guling. Second time pun same. Third time pun masih lagi gelak guling-guling. Memang power. Suara budak ni memang power lagi-lagi time tengah tarik. Drummer die pun ade bakat jugak. Tapi yang kelakar memang ade part-part die.
  1. drummer jatuh gula-gula dari mulut dan kutip balik makan.
  2. Muka masing selamba badak menyanyi dan main drum. takde segan2.
  3. time drummer ketuk tangan si penyanyi.
  4. time penyanyi di kacau kawan nya lagi2 time chorus. ape yang berlaku stedy jer tarik.
  5. gigi drummer yang menawan
  6. penyanyi sempat angkat tangan kat orang yang lalu. Ini tak boleh blah.
note : memang buat aku tergelak gulin-guling...

2 comments:

nufamakeup said...

masuk juga dram ngn nyanyian tu..keh keh keh

Muhammad Fadhli said...

power drummer tu...