Saturday, October 13, 2012

Tendang-menendang 2



Sejak kes baby dah start tendang perut mami dia hari rabu lepas, tiap-tiap hari bila aku balik kerja, mesti aku tanya. "Baby ade tendang tak hari ni ?" Rasa dah jadi macam habit mesti nak tanya baby ada tendang ker tidak.

note : takut lama-lama aku yang kene penendang dengan wife asyik dok ulang soalan sama..haha


2 comments:

Al Kisah said...

kekeke..

[namasayahaz] said...

dulu aku letak remote astro, sampai jatuh jugak la dia tendang, video ada..tp sensorr..hehehe..