Friday, October 19, 2012

Google Innovation Day


Semalam pergi Google Innovation Day dekat Tropicana anjuran Patimas Computer Sdn Bhd. Dengar talk lebih kurang macam tu la..saje jalan-jalan. Dah kompeni hantar, boleh claim pulak tu. Semua cerita pasal google sahaja. Takde cerita pasal benda lain.


Paling menarik dengar pun pasal Google Appliance Search. Letak 1 google server kat office, Semua dokumen simpan dalam tu lepas tu bila nak cari just search. tak payah menggelabah cari satu-satu folder. hehe

Chrome box pun menarik juga. Semua google punya application dalam tu dari google +, gmail, google maps/earth etc. memang simple gila.

Yang paling best sekali mesti lah makan free dan dapat baju google..kehkehkeh

note : bila yahoo atau facebook nak buat event nanti jangan lupa panggil aku

2 comments:

Al Kisah said...

ambil laa t-shirt extra bagi aku..

Muhammad Fadhli Abas said...

haha..dieorang bagi sorang 1 jer bang..kalo bagi lebih konpem ambik lebih pastu jual kat bundle..