Monday, October 22, 2012

Arsenal


Aku ade seorang kawan fans tegar arsenal. Setiap kali Arsenal datang Malaysia mesti pergi. Selalu la jugak dia update pasal game arsenal dalam blog dia Al-Kisah..ehh salah link..blog dia Al-Kisah, tapi sejak kalah dengan chelsea lagi-lagi bila torres score, lepas tu 2 hari lepas kalah pulak dengan norwich..langsung takde update pasal arsenal..rindu pulak nak baca tulisan dia tentang arsenal.


Chelsea tak payah cerita la. Terry & Lampard takyah main bagi budak2 je layan spurs. Minggu ni memang saja nak bagi thrill dulu kasi spurs leading. Eh next week spurs lawan arsenal. Sama-sama London kira seri dah la. Nanti kang bergadoh pulak minggu ni dua-dua kalah so point nanti tak balance sangat..Yer tak Al-Kisah Ed..kehkehkeh

note : next game lawan Shaktar, next week pulak 2 kali lawan Man Utd..haishh...mintak-mintak rooney score 2 biji untuk chelsea..hehe

2 comments:

Al Kisah said...

suit, gua bz la.. deng..

Ada Acabin said...

sy juga pencinta Arsenal. ^_^