Friday, November 01, 2013

Singapura


Lagi dua hari nak terbang ke singapura untuk product training selama lima hari. Ahad petang flight ticket dari KLIA ke Changi dan balik semula KL jumaat petang . Aku mesti rindu gila wife & anak. Dah lama tak berpisah macam ni. 

Minta tolong jugak adik ipar lelaki yang praktikal dekat KL teman kakak dia seminggu. Jadi tak la risau sangat kalau ada orang lelaki dalam rumah terutamanya waktu malam (anak aku pun lelaki tapi kecik lagi)

Semalam dah setup elok-elok komputer kat rumah untuk wife guna skype. Malam-malam habis training sambil lepak hotel boleh la skype nak lepas rindu dekat dieorang nanti. Jangan internet connection buat hal sudah la.

note : mummy & fayyad..nanti papa bawak ole-ole dari singapore..

1 comment:

Al Kisah said...

I pun nak ole ole.. pliss..