Thursday, May 08, 2014

Little Fea's Cake (LFC)

 

LFC bukan Liverpool Football Club tapi Little Fea's Cake baru mula nak berjinak-jinak dan bertapak dalam industri perniagaan kek, muffin, kuih muih dan lain-lain lagi. Siapa yang nak tempah boleh la hubungi melalui email atau no telefon di atas. Nak tengok gambar kek yang lazat sambil cuci mata dan berlapor boleh follow instagram berikut 


instagram 

Minggu lepas, isteri aku booking cupcakes pisang 50 biji (1 pun takde bawa balik dekat aku), sebab bos dia kononnya nak belanja semua orang dekat situ. Alhamdulillah dapat maklum balas yang baik dari semua kawan-kawan dia dan bos dia. Walaupun aku tak rasa tapi aku tau sedap. tengok gambar jer dah nampak sedap. Belum makan lagi.

positive feedback

Lepas ni pada sesiap nak buat majlis hari jadi, perkahwinan, atau apa sahaja majlis yang melibatkan kek, boleh la booking awal-awal. Jangan risau pasal sedap ker tak sedap sebab memang konpem sedap kot (ikut rasa tekak aku la).


note : boleh juga usha blog Alkisah Ed sebab LFC ni wife dia 





2 comments:

Al Kisah said...

tq sbb promote.. nora bagi 4 bintang

Muhammad Fadhli Abas said...

aku kalo ade komisyen..hari-hari aku promote..