Tuesday, May 26, 2009

Aku dan Dunia

warghh...tensen2 x terluah dengan kate2...ari ni sume nak wat hal dgn aku...dr manusia,kenderaan, binatang dan jalan...sume nyer time aku tgh bawak motor..memule ade sorg pakcik ni...da la bawak bini n sorg baby nek motor...lampu da merah pun nak jalan gak...seb bek aku x terlanggar...pas2 mamat mne tah..sesuke ati cilok depan aku nek motor...isk..wei..aku bukan mat rempit la nak mati awal...kalo x sabar mmg pecah pale lutut mamat tu...ngan kete(teksi) lg brenti tepi jalan sesuke ati mak bapak tok nenek die...kalo aku bawak treler...konpem aku langgar jer...

xlame pas2 ade la sekor kucing nih...leh cat walk kat tgh jalan..aku yg tgh agak laju gak(xde la sampai kelajuan cahaya & bunyi)..membrek tp kucing tu masih selambe lenggang sawi melintas seolah2 nak membunuh diri sebab break ngan awek die...hampeh...last2 aku pun masuk lubang...apsal jalan kat mesia nih banyak lubang...hmm...lu pikir la sndiri...org len x bayar road tax org len plak yg masuk lubang...jahanam motor aku...isk2...bengang2...malam yang bengang + bangang.....


2 comments:

Fikri: Kacaknya! said...

Kucing perasan ada sembilan nyawa

Muhammad Fadhli said...

btul2...mayb tu nyawa die yg last..aku cube sedaya upaya untuk elak dr membunuh...eheh